ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Баклажани з грибами у горщиках

Інгредієнти: баклажани – 4 шт., цибуля – 2- 3 шт., яйця – 4 шт., гриби – 4-6 шт., вершкове масло та олія – по 4 десертні ложки, борошно – 1 ст. ложка з верхом, сметанний соус – 1 склянка, зелень кропу і петрушки, сіль, мелений чорний перець за смаком.

Приготування. Баклажани очистити, нарізати кубиками, посолити й залишити на годину. Гриби відварити, порубати й обсмажити на вершковому маслі із дрібно порізаною цибулею.

Баклажани віджати від соку й обсмажити в олії.

У горщики укласти шарами баклажани, гриби з цибулею і нарізані кружечками зварені натвердо яйця. Поперчити, посолити за смаком, зверху укласти ще один шар баклажанів. Залити сметанним соусом (або сметаною) і запекти в духовці за температури 100°C. За годину спробувати на готовність. Перш ніж подавати на стіл посипати зеленню.