ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Брізоль

Інгредієнти. 600 г курячого фаршу, 500 г грибів, 1 цибулина, 6 яєць, 11 ст. ложок молока, 100 г сметани, 100 г твердого сиру, олія, сіль, перець за смаком.

Приготування. Подрібнені гриби та цибулю обсмажити на олії. У фарш додати 5 ст. ложок молока, посолити, поперчити. Спекти шість млинчиків. Для кожного млинця збити 1 яйце з 1 ст. ложкою молока, вилити на розігріту й змащену олією сковороду. Обсмажити з двох боків. Потім кожний млинчик змазати фаршем. Посередині викласти гриби й згорнути трубочкою. Викласти трубочки в промаслену форму. Зверху змастити сметаною. Посипати натертим сиром. Відправити в духовку, розігріту до 200 ºС, на 30 хвилин.