ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Десерт «Повітряний поцілунок»

Інгредієнти. 2 зефіри, 300 г полуниці, 100 г печива, 1,5 ст. ложки цукру, 5 ст. ложок сметани.

Приготування. Полуницю вимити, почистити хвостики й розрізати на 4 частини. Зефір нарізати кубиками. Печиво поламати на маленькі шматочки. На дно креманок викласти печиво, зверху зефір, потім полуницю. Сметану збити із цукром і викласти на полуницю по 1,5 ст. ложки. Кількість цукру регулюйте, як вам смакує. Зверху сметани знову викласти зефір. Потім знову полуницю. Зверху на полуницю вилити решту сметани поставити десерт на 1 годину в холодильник. Коли  подаватимете, посипте тертим шоколадом.