ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Хмільні крильця

----------------------------------------------------------------- -->

Інгредієнти. 1 ч. ложка меленого чорного перцю, 1/2 ч. ложки паприки, 1 ч. ложка солі, 10 курячих крилець, 2 ст. ложки оливкової олії, 0,5 л будь-якого пива, 2-3 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 4 ст. ложки меду.

Приготування. Змішайте перець, паприку й сіль і натріть цією сумішшю крильця. Покладіть їх на сковороду з розігрітою олією і підсмажуйте, доки вони підрум’яняться з усіх боків. Зніміть із вогню й влийте трохи пива так, щоб воно трохи покрило крильця. Поставте сковороду в розігріту до 200 °C духовку на 20—25 хвилин. У каструлі на повільному вогні доведіть до кипіння решту пива, періодично помішуючи. Додайте крохмаль і мед і готуйте, помішуючи, доки соус загусне. Зніміть із вогню й перемішайте в соусі готові крильця.