ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Крильця у медовому соусі

----------------------------------------------------------------- -->

Інгредієнти. 3 ч. ложки оливкової олії, 1/4 ч. ложки меленого чорного перцю, 1/2 ч. ложки солі, 8—10 курячих крилець, 4 ст. ложки меду, 2 ст.  ложки масла, 1 зубок часнику, 1/2 ч. ложки паприки.

Приготування. Змішайте оливкову олію, перець, сіль і натріть цією сумішшю крильця. Покладіть їх на деко, застелене пергаментом.  Запікайте в духовці, розігрітій до 210 ° C, 25—30 хвилин, перевернувши крильця в середині приготування. Поставте каструлю на повільний вогонь і доведіть до кипіння мед, масло, подрібнений часник і паприку.  Готуйте ще 1-2 хвилини, періодично помішуючи. Соус має трохи загуснути. Полийте ним крильця і ​​запікайте ще 5 хвилин, доки вони підрум’яняться.