ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Крильця, запечені з картоплею

Інгредієнти.  4-5 великих картоплин, 2 ст.  ложки олії, 4 зубки часнику, 2 ч. ложки паприки, 1 ч. ложка каєнського перцю, 2 ч. ложки сушеного орегано, 1 ч. ложка води, 10—12 курячих крилець, сіль за смаком.

Приготування.  Почистіть картоплю й поріжте уздовж на четвертинки.  Покладіть на деко, приправте сіллю і полийте столовою ложкою олії.  Запікайте 15—20 хвилин за температури 200°С.  Змішайте подрібнений часник, паприку, перець, орегано, сіль і воду.  Натріть цією сумішшю крильця й ​​покладіть їх до картоплі.  Запікайте ще 35—40 хвилин, доки крильця підрум’яняться.