ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Курка під «шубою»

Інгредієнти. 3 картоплини, 250 г грибів, 300 г курячого філе, 1 цибулина, 400 мл молока, 1 ст. ложка борошна, 150 г сиру, сіль, перець за смаком.

Приготування. Картоплю помити, покласти в холодну воду й варити після закипання 10 хвилин. Схолодити й почистити. Курку помити, обсушити й порізати невеликими шматочками. У сковороді нагріти олію й обсмажити шматочки курки до рум’яного кольору, перекласти на тарілку. Гриби й цибулю почистити й нарізати кубиками. На олії обсмажити спочатку цибулю, додати гриби й смажити, доки випариться рідина. Всипати борошно, добре перемішати і, не перестаючи помішувати, влити молоко, додати курку, сіль і перець.  У вогнетривку форму викласти отриману масу. Зверху натерти картоплю на великій тертці, трішки присолити й посипати тертим сиром. Запікати на середньому вогні близько 40 хвилин.