ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Салат «Літній день»

Інгредієнти. 8 помидорчиків чері, 3 абрикоси, 1 ст. ложка ядер волоських горіхів, 1 ч. ложка гірчиці, 1 ст. ложка олії, 1 ч. ложка меду, 2 ч. ложки яблучного оцту, 50 г твердого сиру, 2 склянки суміші салатного листя, сіль, перець.

Спосіб приготування. Вимитий салат викласти в глибоку миску. Томати розрізати навпіл, абрикоси нарізати на невеликі часточки. Додати до салатного листя і обережно перемішати. У невеликій мисці змішати оцет із гірчицею й медом, додати олію і збити до рівномірної консистенції віночком. Посолити й поперчити як смакує.  Заправити салат, розкласти по тарілках, зверху посипати злегка подрібненими ядрами волоських горіхів і тертим сиром.