ПЕНСІЙНИЙ КУР’ЄР

Заливний пиріг із цибулею та яйцями

Інгредієнти. Для тіста: 350 г борошна, 2 яйця, 500 мл кефіру, по 0,5 ч. ложки солі й цукру, 10 г розпушувача. Для начинки: 300 г зеленої цибулі, 4–5 варених яєць, 50 г масла, сіль, спеції які смакують.

Приготування. Зелену цибулю подрібнити й трохи протушкувати на маслі. Яйця дрібно посікти, додати до цибулі. Посолити, приправити спеціями. Для тіста збити яйця із сіллю й цукром. Не перестаючи збивати, додати кефір.  У добре збиту масу просіяти борошно з розпушувачем і замісити тісто. У заздалегідь підготовлену форму викласти більшу частину тіста, зверху рівномірно розподілити начинку й покрити пиріг тістом, що залишилося. Випікати 30–40 хвилин за температури 180 °С. Готовність перевіряти зубочисткою.